2016-03-20 07:52:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Jól tud koncentrálni a részletekre

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap már a Kos jegyében jár, a központi téma a szerelem lesz. Kedvesével ismét felfedezhetnek közös érdeklődési területeket. Lényegesen közelebb kerülhetnek egymáshoz, és ismét sokkal jobb megvilágításban látják majd a másikat. A Vénusz a Halak jegyében áll, érzékenyebbé teszi Önöket a másik szükségleteivel szemben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nem arról van szó, hogy fojtson el minden jogosan támadt agresszív indulatot, annak baleset vagy betegség lehet a vége – csak vonja őket tudatosan ellenőrzése alá.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha képes lesz ellenőrzése alatt tartani közlésvágyát, most érvényt szerezhet nézeteinek. Elméje pengeéles és jól tud koncentrálni a részletekre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót, amely szellemileg ösztönzőleg hat Önre. Egy múzeumlátogatás lenne a legmegfelelőbb.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma kicsit válságba kerülhet a kapcsolata. Ismételten keresztezik egymás terveit, és nem találják a közös nevezőt. Úgy érezhetik, hogy nem értik meg egymást. Jobb, ha ma külön programot szerveznek maguknak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Élvezheti a kedvesével való együttlét örömeit. A mai nap különösen kedvező a meghitt szerelmes órákhoz. A Hold az Oroszlán jegyében érzéki jelleget ad ennek a napnak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy kis kikapcsolódás Önnek is jót fog tenni. Egy illatos fürdő, lazító zene, és valami olvasnivaló – ezek egyszerű de hatásos dolgok, azért, hogy jól tudja érezni magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Biztos lehet abban, hogy semmi nagyobb programhoz nem lesz kedve. Ennek ellenére kellene egy-két órát aktívan mozognia, például jó lenne egy nordic walking a parkban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma reggel boldogan és elégedetten ébred fel. Nincsenek kötelező programjai, nem kötelezte el sehová magát. Hagyja sodortatni magát az árral.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne tervezze zsúfoltra ezt a napot, mert elég zavaró lesz e nélkül is. A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szüksége lesz egy kis időre, hogy tisztázza az érzéseit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek nap elébe néz, a bolygók támogatják a tervei megvalósítását. Töltsön sok időt a kedvesével!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy alaposan kipihenje magát. Az is jó, ha meghívja egyik barátját társaságnak, és közösen elmennek kirándulni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: